Ons Manifest

Manifest The Dragons Task Force

 

cropped-img_36211.jpgThe Dragons Task Force is er voor gelijkgestemde met een brede belangstelling, met een actieve, positieve levenshouding, die open staan voor nieuwe ideeën en nieuwe ontwikkelingen. Wij zijn kritische en autonome denkers. Alles is bespreekbaar en blijft binnen The Dragons Task Force. Wij staan elkaar met raad en daad bij en helpen elkaar in moeilijke situaties. Verbindt gelijkgestemde vanuit slim samengestelde diversiteit, onderling vertrouwen, oprecht betrokkenheid en positieve energie, daagt uit om hun verrassende bijdrage aan The Dragons Task Force te leveren.

 

ommanipadmehumOm mani padmé hum
De Dragons leven volgens het uitgangspunt dat elk handelen een handeling van een goede daad moet zijn.

Dragons Task Force:
Wijsheid, Waarheid, Kracht, Gerechtigheid, Schoonheid

Reacties zijn gesloten.