Wat is de The Dragons Task Force

cropped-img_36211.jpgThe Dragons Task Force is een genootschap van gelijkgestemde individuen met rijk verleden en bruisende heden, en behoort tot een netwerk dat wereldwijd actief is.

Nog steeds is het karakter van dit genootschap bijzonder te noemen. Eeuwenoude principes worden gehandhaafd en overgedragen naar de leerling. We zijn dienstverlenend, ondersteunend, adviserend, corrigerend, en faciliterend bij vermijden van fout gedrag, het ondernemen van het goede en het ontwikkelen van je eigen geest.

We zijn er vooral voor elkaar. Wij zijn kritische en autonome denkers. Alles is bespreekbaar en blijft binnen The Dragons Task Force. Wij staan elkaar met raad en daad bij en helpen elkaar in moeilijke situaties.

De Dragons Task Force Benelux is er voor vrijwel iedereen.
Dragons Task Force is behulpzaam wanneer het echt nodig is.

Een genootschap van individuen.
Deelname van The Dragons Task Force is vrijwillig maar niet vrijblijvend! De The Dragons Task Force kent geen slapende leden. Als je betrokken bent van The Dragons Task Force dan doe je dat omdat je je kunt identificeren met het manifest en de code van The Dragons Task Force.

Voor onze diensten klik hier, voor direct contact klik hier

Hoe komt u in contact met de Dragons? Heel eenvoudig.
Neem contact met ons op via : info@dragonstaskforce.org

ommanipadmehumOm mani padmé hum
De Dragons leven volgens het uitgangspunt dat elk handelen een handeling van een goede daad moet zijn.

Dragons Task Force:
Wijsheid, Waarheid, Kracht, Gerechtigheid, Schoonheid

Reacties zijn gesloten.